Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ۲۶ ماه مه هر سال برای مهاجران و پناهجویان در آلمان، روز خاصی است. تاریخی که با عنوان «روز تنوع» در آلمان شناخته می‌شود. در این روز، مسئولان موسسات، سازمان‌ها و دانشگاه‌های آلمان، برنامه‌های متعددی را درباره ضرورت تنوع فرهنگی در این کشور برگزار می‌کنند و اهمیت حضور مهاجران در حوزه‌های مختلف را به شهروندان آلمان یادآور می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال به دلیل بحران کرونا، صدها موسسه و سازمان به صورت آنلاین در برنامه‌های این روز شرکت کردند.

سال‌هاست که افزایش جمعیت مهاجران و پناهجویان در آلمان از یک سو و توسعه فعالیت گروه‌های راست افراطی از سوی دیگر، شرایط سختی را برای جامعه آلمان به وجود آورده است. از این‌رو، هشت سال پیش، مسئولان دولت فدرال تصمیم گرفتند تا ۲۶ ماه مه هر سال را به عنوان روز تنوع در این کشور نامگذاری کنند تا در این روز خاص، ضرورت تنوع فرهنگی را به شهروندان آلمان یادآور شوند. بدین‌ترتیب در ژوئن سال ۲۰۱۳، برای اولین‌بار روز تنوع در آلمان برگزار شد و حدود ۲۴۰ موسسه و سازمان در آن شرکت کردند. کمی بعد در سال ۲۰۰۶، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، پروژه‌ای با عنوان «منشور تنوع» را نیز راه‌اندازی کرد.

هدف از راه‌اندازی این پروژه نیز، اطلاع‌رسانی درباره اهمیت تنوع فرهنگی در زمینه شغلی در آلمان بود. سازمان‌هایی که با این پروژه همکاری می‌کنند، باید محیط کاری عاری از تعصب ایجاد کنند. در این سازمان‌ها و موسسات، همه کارکنان، صرف نظر از جنسیت، هویت، ملیت، منشأ قومی، مذهب یا عقیده و سن باید دارای ارزش یکسان باشند. علاوه بر این‌ها از سال ۲۰۰۶، مسئولان پروژه «منشور تنوع» برگزارکننده اصلی روز تنوع در آلمان هستند.

روز تنوع در بحران کرونا

امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا، برگزاری برنامه‌های مختلف و جشنواره‌های متعدد در سراسر آلمان لغو شده است. با این وجود، مسئولان پروژه «منشور تنوع» تصمیم گرفتند تا برنامه‌های «روز تنوع» را به صورت آنلاین برگزار کنند. آن‌ها از شهروندان خواستند که از طریق شرکت در سخنرانی‌ها و برنامه‌های آنلاین، راه‌اندازی کمپین‌های مختلف در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و همچنین ارسال عکس و فیلم برای سایت «منشور تنوع» در برنامه‌های روز تنوع مشارکت داشته باشند. همچنین از مسئولان سازمان‌ها و موسسات خواسته شد که به روش‌های مختلف درباره لزوم تنوع فرهنگی در حوزه کاری اطلاع‌رسانی کنند. علاوه بر این‌ها، مسئولان پروژه، با برگزاری کارگاه‌های آموزشی آنلاین، تهیه پادکست‌ها، فیلم‌ها و بروشورهای آموزشی و همچنین نظرسنجی‌های آنلاین، سعی کردند تا توجه افکار عمومی آلمان را به اهمیت تنوع فرهنگی جلب کنند.

این خبر را بخش پژوهش‌های فرهنگی رایزنی فرهنگی ایران در آلمان به مهر ارسال کرده است.

کد خبر 4944061 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهنگ عمومی مفهوم گفت وگو رایزنی فرهنگی ادبیات جهان کتاب و کتابخوانی ترجمه خبرگزاری مهر ویروس کرونا معرفی کتاب رایزنی فرهنگی ادبیات کودک و نوجوان ادبیات داستانی ادبیات صنایع دستی بازار نشر گردشگری نویسنده جهانی تنوع فرهنگی روز تنوع سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۳۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه اظهار کرد: معاونان و مدیران فرهنگی باید با به فعلیت رساندن ظرفیت بی‌نظیر دانشجویان و استادان سفیران معرفی دستاوردهای دانشگاه باشند. دستاورد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه‌های آموزشی، علمی، پژوهشی و به‌ویژه فرهنگی در کشور بی‌نظیر و تأثیرگذار بوده و باید تأثیرگذاری دانشگاه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی اطلاع‌رسانی و مردم و مسئولان در جریان آن قرار بگیرند.

وی اضافه کرد: پایلوت شدن معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به‌عنوان متولی برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در سطح همه مراکز آموزش عالی استان، کسب عنوان برتر جشنواره مهدویت و امامت در دوره قبل، کسب مقام اول راهیان نور در سطح کشور گوشه‌ای از افتخارات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام بوده که با تلاش و کوشش حوزه فرهنگی کسب شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: اولویت اصلی استان ایلام با توجه به برگزاری کنگره اربعین و بیشترین حجم تردد کشور از استان به‌عنوان دروازه عتبات عالیان کار فرهنگی است و انتظار مسئولان استان ایلام محور قرار گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی در ایام اربعین و بسط و گسترش فرهنگ اربعین و عاشورایی بوده و باید از این ظرفیت برای توسعه دانشگاه و معرفی بیشتر آن استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • مسئولان باید در برابر سوژه‌سازی‌ها کار اقناعی انجام دهند